Solibelli

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Sarah. Mama van 2 vrolijke jongens, Arne en Siebe,
en één sterrenkindje, Pukkietje.
In het dagelijkse leven ben ik leerkracht secundair onderwijs. Daarnaast ben ik rouwcoach.

Welkom op mijn website. Lees hier mijn verhaal en dat van vele lotgenoten.

Indien je vragen heeft, aarzel dan niet contact op te

nemen via het contactformulier.

Lieve groetjes
Sarah

Wat is Solibelli?

Solibelli wil ouders en hun familie steunen bij het verlies van een (on)geboren baby die deel uitmaakte van een meerling. We willen dit verdriet bespreekbaar en zichtbaar maken voor anderen. 

Het Solibelli-logo

Als symbool koos ik voor 2 libellen. De libelle is als totemdier het symbool van transformatie. Het dier wordt door velen bijzondere krachten toegeschreven. De libelle staat ook voor de gave om zich aan te passen aan verschillende omstandigheden. In de Chinese traditie wordt de libelle gezien als een kind van de wind. Het staat voor speelsheid en verandering, maar ook voor geluk, welvaart en harmonie. In Japan staat de libelle voor kracht, moed en licht.

 

Nieuw in 2021

Nieuw vanaf mei 2021!

We leggen, samen met ontzettend veel andere partners, de laatste hand aan een nieuwe, overkoepelende portaalwebsite ‘AltijdWij’.

Daarop willen we het volledige gratis en laagdrempelige aanbod in kaart brengen van organisaties die ouders kunnen ondersteunen op het moment dat ze nood hebben aan hulp. We slaan met heel wat grote en kleine organisaties de handen in elkaar om ouders zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. En ervoor te zorgen dat ze op een heel moeilijk moment in hun leven op een zo eenvoudig mogelijke manier een overzicht krijgen van de ondersteuning en de hulp die beschikbaar is.

 

 

 

Contactgegevens

Solibelli

Sarah Daemen

Pastoor Wuytsstraat 55
2400 Mol

0499 29 19 47
info@solibelli.be